Saturday, 6 October 2012

Sayangg kamuu Mr.A

             Sik lamak gik PMR sayangg  :) kamek maok ktk lulus keyhh xD kmk sentiasa doakan ktk lulus PMR eyaa .. Tahun depn ktk dah sik da .. ktk pdah ktk gi asmara ..hurmm :( boringg kmk ehh xda ktk klk .. kmk mok selalu ngan ktk .. kmk sik kesah pun ktk sesi pagi kmk sesi petang janji pat nga ktk baa ! hurmm .. tahun depan dah sik da .. kmk rindu  ktk oww ..


         Sik pa,mun ktk maok kdk ya . Kmk mok masa depan ktk cerah .. ktk belajar kat siney siney pun xpa asal boh pergi jaoh dri myy jak laa .. kmk still syg ngan ktk .. kmk x kesah org padah papa sal ta 2 .. hehe :) kmk mok ktk jak sikda org laenn .. hee .. Hope tak lulus PMR ! Guck luck Sayanggg


Friday, 5 October 2012

Hari tok aku happy  . Setiap hari aku tunggu nyaa kat lobby ehh . Asal nya limpas aku . Waa , nervous akuu mun ku jumpa nyaa .. hurmm :) setiap hari aku jumpa nya . Taukk sikk ? Marek Name tag nya terbalit baa . Maok padah dgn nyaa pi maluu akuu . Hee .. kdk apa jak aku tokk .. dah sikda bercarikk .. hurmm, aku rasa nakk ! aku dahh <3 dgn nya baa ! hurmm, dah la .. selalu terbayang muka nya lam kelas tyme belajar .. hurmm, kenakk aku tokkk ?? angau kalii ngan nyaa .. ibohh eyhh .. Setia pada yg satu jakk .. Eee ! mala jak terfikirkan nya baa .. x pat lupak kan nya baa .. Tadik lam kelas bercarikk nyaa .. da jumpa x mok agakk .. apakahh ?? haha .. heran aku baa dengan aku tokk .. selalu jak termenong lam kelass gara-gara fikirkan nya aiee <3  Iboh ehh .. macam ney mok lupakkan nya oww ?? hurmm , aku x mok <3 ngan nya baa .. hurmm, jgn jak 1 day lak kantoii aieee .. aku mok baa nya twukk .. aku tokk dah angau ngan nya bahh .. aku suka nga mukaa nyaa aiee . Sehari sik nangga muka nya rasa downn alu mok belajar baa .. Mun da nga muka nyaa semangat alu jak ku belajarr .. Waw ! Cukup Cukup sudah la .. haha .. aku x mok tangga nyaa pi apakan daya selalu tgok nya kat lobby .. Happy aiee mun jumpa nyaa .. Rasa maok selalu jk dgn nyaa .. Hurmm :) happy haritokk dapt tangga nyaa  .. haha .. skalo aiee ..  <3

Monday, 30 January 2012

Rindu dengan kawan lamak :"(


Rinduu Ku an torang ae

Rindu an ktk orng eyhh :'( teringat an taun 5 an taun 6 .. Ermmm :'( SEDIHH mok tinggalkan kitak org tyme last skull rendah ya .. huhu .. byk kenangan manis an pahit an ktkorg ..huuu~ knk lah kita harus berpisah ow?
Aku selalu ingat ktk org .. kdg2 pande kuar aekk mata teringat kan ktk orgg ..walaupun kekadang ktk org buat aku nanges, marah, kecewa, sakit hati  .. tapi aku bia semua ya .. aku x kesah ..coz ku tauk ktk akan berpisah .. ya lah ku x kesah ktk org mok buat aku nanges , marah or more .. huh .. miss an u all eyhh ..

Walaupun kita berpisah tpi aku  akan ingat jasa ktk org an aku .. x pat dilupak ..  tyme kita kae an biak taun 4 ya ..huhu ..bik malu jk kae an biak taun 4 .. kita tok mongok bh .. tyme cikgu ajar buat bodoh .. Taiko Anna .. Geng Rock N Roll x kan ku lupak ..

Sorry nok member2 geng ya xda gmbr kat ctokk .. huu ~ tok suma gmbr lmkk .. da ari lak ku simpan gmbr ktk org keyh .. 
CAN'T STOP ROCK 'N' ROLL .. Aku harap kita kan berjumpa keyh .. huu~ walapun aku dh ada kwn bruu .. tpi aku xkan lupak ktk org nok kwn lmk aku ya .. aku x twuk ktk org ingat ka x aku gik?


<3   Aku sayang ktk org   <3
hoe~
menanges ingat kan torang gik .. kekadang x pande sedar ku aekk mata ku gugok eyh .. hoo~ x pa lah .. asal ktk org heppy ada kwn bruu .. aku pun heppy juak .. K lah harap salah sorang daripada ktk org baca blog ku tok ..

Sunday, 29 January 2012

Update blog :)

Hello peeps <3

Sorry  baruk update  blog tok :) besya lah kan bruk pande make blogg ..huhu.. kazen aku mejal suooh buat blog ..buat lah ku tok .. lamak2 pande juak aku pake blogg tok ..huhu .. mun dh tangga blogg ku tok .. jangan lupak follow k ..   baruk update blog ya lah post pun sikit .. tunggu lamak2 dh ku post byk2 .. klk lelah mlut mok bca ..hoho :) x hal kan ..  aku kadang jk bukak blogg tok <3 kerna first ku make blog tok xbest .. tgok jk lmk2 tiap ari ku update blog ..blom twuk gik . .


Sikit jk ku update ri tok hoe..

da ari ku update blog gik ..
first2 ktk org nga blog ku tok x best ..
aku pun tangga cm blog ku x best tok ..
x pa klk2 ku cuba ator blog tok ..